La Vila Joiosa
Castellano Valencià
Recerca:
 
Benvinguda de l’Alcalde
 
 

La pàgina web del nostre Ajuntament té com a finalitat destacada apropar l’Administració als ciutadans, així com a ser un mitjà senzill per a qualsevol petició o suggeriment que vulguen fer-nos.

Ens trobem en una era on les noves tecnologies i les noves formes de comunicació són un itinerari ineludible d’intercanvi entre l’Administració i la població, i eixe fenomen no sols creix dia a dia, sinó que al contrari va adquirint major transcendència en tant va passant el temps. Eixes possibilitats tecnològiques ens permeten que, a més de la comunicació, mitjançant la xarxa els ciutadans puguen fer gestions sense necessitat de desplaçaments ni personar-se en les nostres oficines.

Per tant, esta pàgina pretén ser una atalaia per a vostès, els que vulguenasomar-se a esta, des de la qual podran conéixer immediatament la informació municipal i obrir una opció a comunicar-se amb nosaltres d’una manera eficaç i ràpida.

D’altra banda, també tindrà la seua funció com a mètode de promoció d’una ciutat oberta a tots, acollidora, banyada per el Mediterrani i amb els olors de l’horta. Estem en un lloc privilegiat, on un clima sempre suau –amb més de 300 dies de sol a l’any- ens permet ofertar-nos com un lloc de somnis on reposar i gaudir de la nostra històrica cultura, la nostra reconeguda gastronomia, les nostres festes patronals de Moros i Cristians –d’Interès Turístic Internacional- i el nostre turisme, amb magnífiques platges i cales on reposar i gaudir.

Quedem a la vostra disposició, doncs tenim molt clar que el nostre primer objectiu és que tots, vilers i els que ens visiten, senten esta ciutat com a pròpia.

 
Andrés Verdú Reos

 

 

 

 

 

 
   
Ajuntament de la Vila Joiosa, © 2010. Tots els drets reservats.