La Regidoria de Medi Ambient inicia la renovació dels jocs infantils als parcs de la Vila Joiosa

La Regidoria de Medi Ambient va iniciar el passat mes de desembre un projecte per renovar els jocs infantils instal·lats als parcs de la Vila Joiosa.

  

La Regidoria de Medi Ambient va iniciar el passat mes de desembre un projecte per renovar els jocs infantils instal·lats als parcs de la Vila Joiosa. Aquesta intervenció es deguda al desgast important que en pateixen alguns, a causa de l'ús intensiu de molts jocs.

 

La primera obra de renovació dels jocs infantils es va realitzar el dia 23 de desembre de 2016 a els parcs públics del Paradís, en concret el situat entre els carrers Fàtima i Paloma, plaça de l'Ermita de Sant Antoni (davant antigues escoles), així com els instal·lats a la finca la Barbera.

 

El pressupost per a la renovació d'aquests primers jocs infantils és de 48.510,23 € i el termini d'execució de les obres serà de 2 mesos, tot això subvencionat per l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant, dins de la convocatòria d'inversions en obres i reparacions de cooperació municipal financerament sostenibles per a la anualitat 2016.

 

Una altra de les iniciatives és la instal·lació de jocs infantils adaptats per a discapacitats en diverses zones de la Vila Joiosa. Segons el regidor de Medi Ambient, Parcs i Jardins de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, Pedro Alemany, «a la finca la Barbera i al parc de la plaça de l'Ermita Sant Antoni s'instal·laran jocs adaptats per a discapacitats, pensats per facilitar als xiquets amb discapacitat que puguen jugar en igualtat de condicions i que compartisquen el joc amb altres xiquets, així com que els xicotets amb discapacitat puguen divertir-se sense més problemes».

 

Aquests jocs no només poden ser usats per a nens amb limitacions, sinó per tots els xiquets; d'aquesta manera fan una funció d'elements integradors.

 

El regidor va afirmar que «al llarg de l'any 2017 es procedirà a la renovació dels jocs infantils dels parcs Gasparot, de la Cala i d’altres parcs existents al municipi».

Notícia publicada el 10 de Gener de 2017