L'esportista Felipe Orts visita l'Ajuntament de la Vila Joiosa després de revalidar el seu títol com a Campió d'Espanya sub-23

  

L'esportista d'elit en ciclocròs, Felipe Orts, ha estat rebut hui a l'Ajuntament de la Vila Joiosa per l'alcalde de la localitat, Andreu Verdú; el regidor d'Esports, José Ramón Uclés; el regidor de Medi Ambient, Pedro Alemany; el regidor de Urbanisme, Jaume Ramis, i la regidora de Participació Ciutadana, Pilar Baigorri. Orts va aconseguir la setmana passada revalidar el títol com a Campió d'Espanya sub-23 i aconseguir la medalla de plata, a tan sols dos segons de l'or, del campionat Team Relay, que és una prova de relleus per equips, i en la qual també participava, el viler Miguel Lloret de categoria juvenil.

 

Orts ha explicat als edils els seus plans de futur a curt termini, que passen per viatjar la setmana que ve a la Copa del Món, les proves seran a Itàlia i posteriorment a Holanda, i l'última setmana de gener participarà al Mundial que se celebrarà a Luxemburg.

 

L'alcalde, Andreu Verdú, i els regidors de l'Equip de Govern que han rebut l'esportista, han transmés a Orts la satisfacció que esportistes d'elit com ell representen la Vila Joiosa i porten el nom del municipi als llocs on es competeix. D'altra banda, també l'han felicitat personalment pels seus èxits passats i pels futurs.

Notícia publicada el 11 de Gener de 2017