La Vila Joiosa
Castellano Valencià
Recerca:
 
Notícies

 L'Ajuntament vesteix els contenidors de la ‘plaça de les Moreres’ amb una serigrafia de la nucli antic

La iniciativa s'ha dut a terme en aquesta zona per tractar-se d'un dels punts de referència per al pas de turistes i visitants

              
 

 

La Regidoria de Neteja Urbana de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha finalitzat hui mateix el projecte de condicionament i ornamentació dels contenidors de la plaça del metge Miquel Ruíz Galiana, més coneguda com a 'plaça de les Moreres', que confronta amb el carrer Major i d’esquena a l'Ajuntament .

 

Per a això, els contenidors s'han col·locat dins de dos cofres d'alumini, que han estat decorats amb una serigrafia que reprodueix les casetes de colors, emblemàtiques i tradicionals del nucli antic de la Vila Joiosa. L'objectiu de l'actuació és disminuir l'impacte dels contenidors en el paisatge i donar un aspecte més arreglat i subtil a aquest racó del nucli antic.

 

L'actuació s'ha realitzat en un lloc estratègic de la baixada principal cap a la platja Centre des del nucli antic. Es tracta d'una zona molt turística i representativa de la localitat, on les façanes de les cases estan pintades de diversos colors i donen a la Vila Joiosa aquest aspecte diferent i característic.

 

El regidor de Neteja, Jaume Ramis, ha explicat que «l'ornamentació d'aquests contenidors és clau per a la bellesa del lloc, atés que es troben en ple centre històric». En aquest sentit, Ramis ha afegit que «un canvi tan xicotet com és aquest repercuteix a gran escala en el resultat. Els mateixos ciutadans i els nostres visitants sempre agraeixen aquest tipus de millores i les valoren de manera molt positiva».

 
 
Totes les imatges :

 
 
 
 
 

Notícia publicada el 09 d’agost de 2017

Font: Fuente propia

Categoria: Neteja Urbana.

Transformar en pdf esta notícia

« tornar

 

 

 

 

 

 
   
Ajuntament de la Vila Joiosa, © 2010. Tots els drets reservats.