Benestar Social organitza un viatge per a jubilats i pensionistes a Valladolid, Toro, Mota i Tordesillas

El viatge tindrà lloc els dies 3, 4, 5 i 6 de novembre i recorrerà ciutats relacionades amb la història d’Espanya i dels Reis Catòlics

Facebook logo    Twitter logo
L’Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha organitzat un viatge per a jubilats i pensionistes amb destinació a Valladolid, Tordesillas, Toro i Mota que es realitzarà en els dies 3, 4, 5 i 6 del pròxim mes de novembre. El preu del viatge serà de 210 euros.

Les persones interessades a inscriure’s han de dirigir-se al Departament de Benestar Social en el Centre Social Llar del Pensionista (c/ Huit de maig) entre l’1 i el 6 d’octubre, en horari de 9.00 a 11.00 hores. En esta ocasió no es realitzarà cap sorteig de places.

L’objectiu d’este viatge és que les persones majors disfruten d’uns dies d’oci, alhora que realitzen excursions culturals i es relacionen amb altres persones. La regidora de Benestar Social, Mª Isabel Lloret, ha explicat que "en el viatge es podrà disfrutar de llocs emblemàtics de Valladolid, ciutat de predominant art mudèjar, i lloc de noces de Fernando d’Aragó i Isabel de Castella."

A més, el viatge també farà excursions per Tordesillas, localitat en què va morir Juana I de Castella, coneguda com Juana ’la loca’. Estos esdeveniments, i molts altres, deixen patent la relació de Tordesillas i totes les poblacions del recorregut del viatge de Benestar Social amb la història d’Espanya i la de la família dels Reis Catòlics.

Notícia publicada el 17 de Setembre de 2009