Arranca la Lliga local de futbol sala aficionada 2009-10

La Regidoria d’Esports promociona la participació dels ciutadans en activitats esportives que els permeten relacionar-se entre ells

Facebook logo    Twitter logo
L’Ajuntament de la Vila, a través de la Regidoria d’Esports, ha obert el termini d’inscripció per a apuntar-se a la Lliga local de futbol sala aficionada 2009-10. El termini de preinscripció per als equips interessats s’obri el pròxim dia 23 de setembre i finalitza el 2 d’octubre.

El regidor d’Esports, Marcos Zaragoza, ha destacat la "importància de promocionar este tipus d’activitats esportives, que fomenten la pràctica de l’exercici físic i permeten la relació social entre les persones a través d’una competició sana i sense ànim de lucre, en la qual s’inculquen valors com el respecte, la camaraderia o el treball en equip".

Per a efectuar la preinscripció, els delegats o els equips interessats han d’acudir el dia 23 de setembre a les 20.00 hores al Punt de Trobada Jove (antic escorxador), on hi haurà una reunió i es podrà entregar la documentació pertinent per a realitzar la preinscripció. En la reunió es tractaran diferents aspectes relacionats amb el campionat.

Notícia publicada el 17 de Setembre de 2009