El Cap de la Brigada d’Investigació Tecnològica oferirà demà la conferència "El perill en la xarxa. Els menors i les noves tecnologies"

L’Ajuntament, la CAM i el Centre de Formació de Professors de Benidorm (Cefire) han organitzat el cicle de conferències "Violència en la Infància. Educació i Informació"

Facebook logo    Twitter logo
El Cicle de conferències "Violència en la Infància. Educació i Informació" continuarà demà (divendres, 18 de setembre) en el Centre Social Llar del Pensionista de la Vila Joiosa, a càrrec d’Enrique Rodríguez Martín, Inspector Cap de la Brigada d’Investigació Tecnològica (BIT) de la Policia nacional. La conferència de matí (18 de setembre) serà "El perill en la xarxa. Els menors i les noves tecnologies".

Organitzat per l’Ajuntament de La Vila, la CAM i el Centre de Formació de Professors de Benidorm (Cefire), en el cicle es donaran diferents visions sobre la violència infantil, tant l’exercida pels menors com la perpetrada per ells, i sobre la violència en general.

Enrique Rodríguez Martín és també el Cap de la Secció Operativa de Protecció al Menor del Cos Nacional de Policia. Des que va entrar en la Policia nacional en 1975 ha passat per distints càrrecs i destinacions, com a Sant Sebastià o la Brigada Central d’Estupefaents, i ha estat en la Comissaria Especial de Seguretat de la casa de S.M el Rei.

Enric Rodríguez és llicenciat en Història de l’Art i en Ciència Policial, a més d’haver realitzat 40 cursos d’especialització en distintes matèries policials. Ha impartit 61 conferències i publicat 12 articles en revistes professionals. També ha rebut la creu al mèrit policial amb distintiu roig i blanc, i el seu Brigada va rebre el Premi internacional 2008 "Els xiquets primer" d’UNICEF.

Les ponències, que abordaran el tractament informatiu de casos de violència que han botat als mitjans de comunicació, es dirigixen tant a la comunitat escolar (pares d’alumnes i professors) així com al públic en general i tindran lloc a les 20.00 hores en el Centre Social Llar del Pensionista (c/ Huit de maig), amb aforament per a 365 persones.

Notícia publicada el 17 de Setembre de 2009