L’Ajuntament aprova la cessió de la parcel·la del Gasparot a la Generalitat per a la construcció del nou col·legi

La Regidora de Patrimoni ha destacat que esta cessió a la Generalitat permetrà que el col·legi Gasparot compte amb noves instal·lacions

Facebook logo    Twitter logo
L’Ajuntament de la Vila Joiosa ha aprovat per unanimitat en el Ple ordinari de hui (dijous 17 de setembre) una proposta per a cedir a la Generalitat Valenciana una parcel·la d’ús educatiu en el Pla Parcial 23, Gasparot 2. Esta parcel·la s’utilitzarà per a edificar les noves instal·lacions del col·legi Gasparot.

Mª Milagros Cantó ha explicat que "la proposta perseguix cedir a la Generalitat esta propietat per a destinar-la a un ús públic o a la prestació de servicis públics i, com en este cas, es tracta que la Generalitat s’encarregue de la construcció i el funcionament del col·legi públic Gasparot".

La regidora de Patrimoni, Mª Milagros Cantó, ha realitzat esta proposta amb l’objectiu que en la parcel·la, de més de 8.000 metres quadrats, ubicada al final del C/ Ferrocarril (prop de l’Institut Marcos Zaragoza), es construïsca l’edifici del col·legi públic Gasparot de la Vila. El col·legi ara compta amb 141 alumnes d’infantil i 82 de primària i estan instal·lats en mòduls prefabricats en la zona compresa entre la Malladeta i l’Institut núm. 3.

La Vila Joiosa compta ara mateix amb 11 centres educatius: un d’educació especial, tres instituts i set col·legis públics. "Esta proposta de cessió de la parcel·la d’ús educatiu a la Generalitat ajudarà a agilitzar els tràmits perquè el Col·legi Públic Gasparot compte amb les millors instal·lacions possibles i abandone les instal·lacions actuals com més prompte millor", ha destacat Mª Milagros Cantó.

Notícia publicada el 17 de Setembre de 2009