L'alcalde de la Vila Joiosa visita l'entrenament de la selecció espanyola femenina de Rugbi ‘les Lleones’

  

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, juntament amb el regidor d'Esports, José Ramón Uclés, i la regidora d'Igualtat, Pilar Baigorri, han visitat hui el camp del Pantà del municipi on ahir va començar a entrenar la selecció espanyola femenina de Rugbi les Lleones. Aquest equip de rugbi està preparant ja el Mundial d'Irlanda i per a aixòdisputarà dissabte que ve, aquí a la Vila Joiosa, un partit amistós contra Gal·les.

 

Aquest partit, serà retransmès en directe per Teledeporte i s'espera que siga una trobada molt igualada, ja que les Lleones ocupen el nové lloc en el rànquing mundial i les gal·leses el desé. Les Lleones es van classificar el passat mes de novembre per al WRWC 2017 després de vèncer Escòcia per 5-10 en l'anada jugada a Glasgow i tancar amb 15-10 el partit de tornada disputat al Central de la Universitat Complutense de Madrid, amb el qual aconseguiren el còmput global de 25-15.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha afirmat que «tenir aquí a la Vila Joiosa la selecció espanyola femenina de Rugbi no és només un honor per a nosaltres, sinó que també és una prova que el nostre municipi i els seus equips són de gran importància en l’àmbit nacional».

 

Per la seua banda, el regidor d'Esports, ha assenyalat que «esperem que dissabte molta gent, aficionada al Rugby o no, vinga a l'estadi a veure aquest partit, perquè és un dels esdeveniments més importants esportius de la Vila d'aquest començament d'any». Pilar Baigorri, regidora d'Igualtat, també va voler destacar que «un equip femení, en un esport que tradicionalment s'ha considerat masculí, arribe al capdamunt, és un signe que s'estan trencant les barreres en matèria d'igualtat».

Notícia publicada el 11 de Gener de 2017