L'Ajuntament de la Vila Joiosa convoca 16 places d'ocupació pública per a enguany

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Personal, ha aprovat una oferta 16 places d'ocupació pública per a enguany. En total, d'aquestes places 8 seran de torn lliure, 6 de promoció interna i 2 de mobilitat.

 

De les places ofertades, nou són per al cos de Policia Local: una plaça d'intendent de Policia Local per promoció interna; 2 d'inspector de policia, una per torn lliure i una altra per promoció interna; 3 d'oficial de policia, dues per promoció interna i una per mobilitat, i 3 d'agent de Policia Local, dues per torn lliure i una per mobilitat.

 

A més, el consistori oferta una plaça d'oficial de lampista per torn lliure; una d'oficial d'obres, i una altra de conductor, també per torn lliure. També es necessiten dos peons de serveis, que podran accedir a l'ocupació per torn lliure; un capatàs de Serveis Tècnics per promoció interna i un tècnic de serveis informàtics que també accedirà a la plaça per promoció interna.

 

«Des de la Regidoria de Personal hem analitzat les necessitats en aquesta matèria que tenia l'Ajuntament per cobrir els serveis públics de la manera més eficient, per això hem convocat aquestes 16 places que contribuiran a una millora en l'atenció als nostres ciutadans i la nostra ciutat» ha declarat Joan Lloret, regidor de Personal de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

Notícia publicada el 23 de Gener de 2017