La Vila Joiosa es converteix en centre de cultura urbana gràcies al ‘Foc Creaut Hip Hop Jam’

La cita del pròxim 8 d'abril reunirà Bboys i Bgirls de tots els racons de la província d'Alacant

  

La localitat de la Vila Joiosa es convertirà el pròxim 8 d'abril en centre de cultura urbana, gràcies a la realització de l'esdeveniment «Foc Hip Hop Jam». Una cita que reunirà Bboys i Bgirls de tots els racons de la província per promoure l'intercanvi cultural i mostrar el talent dels joves, i no tan joves, en les diverses disciplines que s'exposaran.

 

L'esdeveniment es desenvoluparà al poliesportiu Marta Baldó a partir de les 11 hores amb una exhibició de grafits executada per artistes destacats en la matèria. Ja a la vesprada, a les 17.30 hores, es començarà amb el campionat de Break Dance, on els concursants participaran en la modalitat d’1 contra 1 i es realitzaran filtres fins que els jutges escullen els 16 ballarins que lluitaran per endur-se el premi final.

 

‘Foc Creaut Hip Hop Jam’ està organitzat per l'associació 4the Movement i compta amb el patrocini de la Regidoria d'Esports i de l'empresa concessionària del Servei d'Escoles Esportives Municipals, Serveis Esportius SC, a través del programa «La Vila Joiosa en moviment», que donarà l'import del premi de la Bboy BATTLE.

 

El regidor d'Esports, José Ramón Uclés, ha animat tots els veïns de la localitat, sobretot els joves, a vindre a gaudir d'aquest esdeveniment que congregarà tant els millors grafiters de la província, com també als millors ballarins de Break Dance. «És una activitat molt nova que agradarà tothom», ha assenyalat Uclés.

Notícia publicada el 04 d’Abril de 2017