El saló Don Pedro acull una conferència sobre el paper dels avis en l'alimentació dels seus néts

Aquesta activitat, que tindrà lloc el dijous 6 a les 18.00 hores, està emmarcada dins la III Edició de ‘Cultura Passet a Passet’

  

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa oferirà el pròxim 4 d'abril a les 18.00 hores, al Saló Don Pedro, la conferència «Ensenyar a menjar és ensenyar a créixer. El paper dels avis en l'alimentació dels seus néts» per part de la professora Ana Zaragoza Martí. Aquest acte està emmarcat dins de la III Edició de «Cultura Passet a Passet».

 

Un dels temes més presents en la nostra actualitat és com de complicat que resulta unir vida familiar amb vida laboral, el que fa que la majoria de nosaltres haguem de recórrer moltes vegades a l'ajuda dels avis per poder atendre les necessitats dels nostres fills.

 

Sens dubte, la infància és una etapa d'aprenentatge en tots els sentits i començar a inculcar bons hàbits alimentaris des de xicotets és un tema constant en les nostres converses.

 

La regidora de Cultura, M. Ángeles Gualde, ha volgut convidar tots els veïns i veïnes de la localitat a aquesta interessant proposta per conèixer les diferents estratègies que podem seguir a l'hora d'ensenyar als més petits «per facilitar que tothom hi puga participar es pot anar amb xiquets i, per descomptat, l'entrada és totalment gratuïta», ha matisat la regidora.

Notícia publicada el 04 d’Abril de 2017