Joventut convoca una nova edició del concurs artístic ‘A escena!’

  

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha convocat per tercer any consecutiu el concurs de talent artístic «A escena!». Aquest certamen reuneix joves amb dots per a la interpretació, la música, l'humor o la dansa que tindran 15 minuts per demostrar el seu talent.

 

El concurs ha obert ja el seu termini d'inscripció que finalitzarà el pròxim 8 de maig. La inscripció, totalment gratuïta, es realitzarà en la Casa de la Joventut. Els participants podran ser joves entre 14 i 35 anys residents en la província d'Alacant. Es presentaran treballs no premiats en altres certàmens. La gala «A escena!» tindrà lloc el 19 de maig al Teatre Auditori.

 

Durant la gala s'exposaran els treballs seleccionats entre els rebuts per la Regidoria i s'atorgaran tres premis amb dotació econòmica. El primer premi serà de 400 euros, el segon de 200 euros i el tercer de 100 euros.

 

«Un any més volem donar visibilitat als talents artístics de la nostra ciutat i la nostra província amb el concurs “A escena !”, una oportunitat que els nostres joves es divertisquen i vegen reconegudes les seues dots artístiques» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora de Joventut.

Totes les imatges

Notícia publicada el 05 d’Abril de 2017