Andreu Verdú dóna la benvinguda a la Vila Joiosa a 52 alumnes d'intercanvi del Lycee Juanne d'Arc de Vitré

El consistori ha preparat un esmorzar típic viler per a la comitiva formada pels alumnes d’ambdós instituts i professors a la finca la Barbera

  

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú i el regidor de Serveis Tècnics, Pascal Amigo, han rebut a la finca la Barbera els alumnes del Lycee Jeanne d'Arc de Vitré que han vingut al municipi en intercanvi escolar amb l'IES núm. 3 de la Vila Joiosa.

 

En total han viatjat un total de 52 joves amb cinc professors que s'estan allotjant tant a les cases de les famílies dels alumnes de l'IES núm. 3, com en apartaments turístic de la Vila Joiosa.

 

L'alcalde i el regidor els han donat la benvinguda a la localitat i els han desitjat que passen una estada agradable durant els 4 dies que estaran visitant tots els llocs d'interés de la Vila Joiosa. També, els alumnes de l'IES núm. 3 han agraït totes les persones que han estat treballant durant mesos perquè aquest intercanvi s'haja pogut realitzar.

 

La localitat de la Vila Joiosa està agermanada amb la de Vitré, una ciutat de la Bretanya francesa, des de 1989 i des d'aquestes dates les dues ciutats realitzen periòdicament trobades i altres activitats. De fet, la representant de Vitré ha assenyalat que ja té pensat per l'any vinent una visita de les autoritats de Vitré a la Vila Joiosa.

Notícia publicada el 06 d’Abril de 2017