La Vila Joiosa condiciona les seues platges per Setmana Santa

  

Les regidories de Platges i Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila Joiosa han finalitzat les tasques de neteja i condicionament de les diferents platges de la localitat per deixar-les en perfecte estat per a les vacances de Setmana Santa, ja que l'afluència de turistes augmenta a la localitat. Algunes de les platges van ser destrossades pels temporals de pluja i vent del passat hivern.

 

La platja del Bol Nou va ser la més afectada després del temporal sofert en el mes de gener que va produir despreniments al penya-segat i el trencament de la malla protectora, el que va fer que els fragments envaïren la platja. A més, es van detectar destrosses en els accessos a la platja i a les instal·lacions de rentapeus. Davant aquesta situació, les regidories de Platges i Medi Ambient van enviar un informe de danys a Servei de Costes qui ha reparat la platja durant les últimes setmanes.

 

L'Ajuntament de la localitat ha estat l'encarregat de condicionar, netejar i arreglar els desperfectes de les platges del Paradís, Centre, el Xarco, el Torres i Varadero que presentaven diferents deficiències en instal·lacions, accessos o la zona de sorra.

 

«Els diversos temporals d'aquest hivern han fet que les platges de la Vila necessitaren d'una ràpida i profunda intervenció per estar a punt per l'arribada de la temporada que comença amb la Setmana Santa. Els serveis municipals han treballat durament per a això i hem d'agrair a Costes la intervenció a la platja del Bol Nou» ha comentat Pedro Alemany, regidor de Medi Ambient.

Totes les imatges

Notícia publicada el 11 d’Abril de 2017