Benestar Social consolida els seus tallers per a gent gran i d'espanyol per a immigrants

  

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa un any més, consolida la realització de diversos tallers per a gent gran i d'espanyol per a immigrants.

 

Pel que fa als tallers per a la tercera edat, des d'aquest mes d'abril i fins al juny es continua amb dos grups que fan un taller de memòria. Els horaris són dilluns i dimecres, un grup de 9.30 a 10.30 i l'altre grup de 16 a 17 hores.

 

A més, acaba de començar un nou grup d'informàtica a nivell inicial que s'impartirà els dimecres de 9.30 a 10.30 hores. D'altra banda, la Regidoria manté en marxa el taller de Fantasia, taller anual a què assisteixen persones amb deteriorament cognitiu per demència en fase inicial i al qual s'accedeix a través de la derivació dels treballadors socials. Aquest taller es realitza tots els dia d’11.30 a 13.00 hores.

 

D'una altra banda, s'estan realitzant, com altres anys, dos grups per a la inserció sociocultural a través de l'idioma, on s'ofereixen coneixements d'espanyol per a immigrants. Aquests cursos són els dilluns i dimecres de 10.30 a 11.30 i dimarts i dijous de 16 a 17 hores.

 

Pendent d'inici i en procés d'inscripció es troba un nou grup del taller de suport per a les persones que volen presentar-se als exàmens de Coneixements de Constitució i Societat Espanyola. També, la setmana pròxima donarà començament el Taller d'alfabetització en espanyol per a aquelles persones que volen aprendre a llegir i escriure. L'horari serà dimarts i dijous de 10.30 a 11.30 hores.

 

Segons el regidor de Benestar Social, José Ramón Uclés, «totes aquelles persones interessades en aquests tallers poden venir a les nostres oficines situades a la Llar del Pensionista per apuntar-se. Com tots els anys, i a causa de la gran demanda, seguim amb aquests tallers el quals, per als més majors, són una forma de relació, a més de mantenir la ment exercitada, i per als immigrants a la Vila Joiosa són molt necessaris per aconseguir ser part del municipi com més aviat millor», ha conclòs Uclés.

Notícia publicada el 21 d’Abril de 2017