La Regidoria de Joventut i Dog Paw creen el projecte ‘ActiuGos’ per gaudir d'activitats lúdiques amb gossos aquest estiu

Les activitats es realitzaran tots els divendres d'agost, 4, 11, 18 i 25, en horari de 19.00 a 21.00 hores a l'Aula de la Natura de la Vila Joiosa

  

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa juntament amb Dog Paw, han desenvolupat un nou projecte per gaudir, aquest estiu, d'activitats lúdiques amb els nostres gossos, «ActiuGos».

 

Les classes es desenvoluparan tots els divendres del mes d'agost, és a dir, els dies 4, 11, 18 i 25, en horari de 19 a 21 hores, a l’Aula de la Natura (partida Alcocons, 33). L'objectiu de les activitats és principalment incrementar les habilitats dels gossos: la intel·ligència, la lògica, la comunicació, la socialització, la convivència i l'estimulació física i mental.

 

Els grups de treball seran reduïts per facilitar el maneig i la fluïdesa. Cal destacar que les activitats no estan programades per realitzar-se amb diversos gossos alhora, de manera que aquell que vulga gaudir de més d'un ca ho podrà fer mentre que la mascota espera el seu torn dins del seu transportí.

 

El preu total de les quatre classes és de 50 euros per cada gos, mentre que el preu de l'activitat en dia solts (11 i/o 18), es manté en 20 euros per dia. Les places són limitades, per la qual cosa s'ha d'emplenar la sol·licitud de subscripció en es.dogpaw@gmail.com. Per a més informació: 657 622 415, Ana Such Pérez.

Notícia publicada el 06 de Juliol de 2017