Adjudicat el Servei de neteja d'immobles a l'empresa Clece SA, amb un estalvi de 30.000 € anuals sobre el preu de licitació

El servei inclou la neteja de 23 edificis municipals, a més dels vidres de les façanes d'altres 5 immobles addicionals dues vegades a l'any

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha adjudicat el contracte del Servei de neteja d'immobles a l'empresa Clece SA per un muntant anual de 364.416 €. El Servei havia sortit a licitació per 397.000 €, amb la qual cosa l'adjudicació suposa un estalvi pròxim als 30.000 € en cada exercici.

 

L'objectiu del contracte és satisfer les necessitats de neteja d'immobles i edificis públics on es desenvolupen competències municipals i serveis a la ciutadania. El contracte inclou la neteja de 23 edificis municipals, entre els quals s'inclouen, per primera vegada, Vilamuseu i les dependències de l'antic col·legi de l'Ermita.

 

Una altra novetat respecte del contracte anterior és la neteja de façanes de vidre d'altres 5 immobles municipals, com ara les dependències de la Llar del Pensionista i la Biblioteca. Aquestes dues neteges de vidres extraordinàries es realitzaran dos vegades a l'any, en els mesos de novembre i juny, just després de l'època de pluges de tardor i primavera.

 

D'una altra banda, el nou contracte estableix el preu de l’hora extra a 10,30 €, 40 cèntims menys que el que s'estipulava en l'anterior contracta.

 

El contracte té una vigència de 2 anys, renovables per altres 2 anys addicionals. Està previst que entre en vigor en les pròximes setmanes, quan l'empresa adjudicatària presente tota la documentació necessària i se signe el decret d'adjudicació.

 

L'oferta de Clece SA ha resultat escollida per ser la més avantatjosa en el compliment de tots els criteris establerts en l'oferta pública per a la licitació del servei.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha destacat «com d’avantatjós ha resultat per a l'Ajuntament el procés d'adjudicació, que ha permès contractar el Servei amb un estalvi de gairebé 30.000 euros anuals per a les arques municipals». D'altra banda, ha posat de manifest les millores importants incloses en el servei i ha destacant el cas del Vilamuseu «ja que és un edifici que ha començat la seua activitat aquest any i que requereix un servei de neteja específic i competitiu».

Notícia publicada el 11 de Juliol de 2017