La zona de bany accessible romandrà oberta fins al 15 de setembre a la Basseta de l'Oli

L'any passat va finalitzar la temporada amb un increment del 73 % dels usuaris

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, juntament amb l'Agència Valenciana de Turisme, ha instal·lat un any més la zona de bany accessible per al descans i gaudiment de les persones amb mobilitat reduïda a la Basseta de l'Oli (platja Centre).

 

L'horari d'ús d'aquest servei serà de dilluns a diumenge de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, i romandrà obert fins al dia 15 de setembre. L'any passat ja es va ampliar l'horari i els dies d'ús i gaudiment d'aquesta instal·lació, de manera que una vegada finalitzada la temporada havien gaudit de les instal·lacions de la zona de bany accessible un total de 6.400 usuaris, un 73 % més que en 2015. Aquest any es preveu que es mantinguen o augmenten les xifres de l'any passat.

 

La zona es compon d'una estructura d'acer amb tendals per donar ombra als seients condicionats, que es troben mig submergits en l'aigua. Els usuaris tenen el servei de monitors que els ajuden per poder gaudir d'un dia de platja sense cap risc.

 

El regidor de Benestar Social, José Ramón Uclés, ha expressat que, «estem molt satisfets perquè, cada any, aquestes instal·lacions les gaudeixen més usuaris. És un servei molt necessari i imprescindible per a les persones amb mobilitat reduïda. Gràcies a aquest tipus d'instal·lacions, poden passar el dia a la platja amb total seguretat» ha finalitzat el regidor.

Totes les imatges

Notícia publicada el 14 de Juliol de 2017