La Regidoria de Joventut organitza ‘Fauna i Estrelles’, activitats nocturnes a la natura

L'activitat es realitzarà el 14 d'agost de 19.30 hores fins a les 01.00 hores a l'Aula Mediambiental del Pantà de la Vila Joiosa

  

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha desenvolupat una sèrie d'activitats com a alternatives d'oci nocturn en l'entorn natural del pantà, «Fauna i Estrelles».

 

L'objectiu de l'activitat és apropar la natura a la joventut a través de l'observació nocturna del comportament de diverses aus, així com de la fauna crepuscular que es dóna aquesta nit i la pluja d'estrelles més coneguda com a «Llàgrimes de Sant Llorenç». La classe es desenvoluparà el 14 d'agost de 19.30 hores fins a les 01.00 hores de la matinada, a l'Aula Mediambiental del Pantà.

 

De la mà del fotògraf professional Jose Santamaria, d'Ullades Naturals, s’anlitzarà el disparament i la caça fotogràfica en la pràctica de tots dos fenòmens nocturns. L'activitat requereix de calçat adequat per a caminar, ja que es realitzarà un desplaçament de 2,5 quilòmetres.

 

Per a reserves i inscripcions s'ha de dirigir a la Casa de la Joventut, telefonar al 966 810 338 o enviar un correu electrònic a juventud@villajoyosa.com.

Notícia publicada el 17 de Juliol de 2017