La Vila Joiosa obri al públic les pistes esportives de la Cala

  

El regidor d'Esports, José Ramón Uclés, l'edil de Medi Ambient, Pedro Alemany, i el regidor de Neteja Urbana, Jaime Ramis, han assistit aquest matí a l'obertura de les noves pistes poliesportives a la Cala de la Vila Joiosa al costat de veïns de la zona.

 

Les obres, realitzades per l'empresa Sygma, van finalitzar el mes de maig i han tingut un cost de 59.969,54 euros, que ha estat subvencionat per la Diputació d'Alacant. Després de l'obra, l’Ajuntament va realitzar el treball de condicionament de la parcel·la, allisat del ferm i col·locació de bancs i papereres. La Regidoria de Parcs i Jardins s'ha encarregat de la poda de palmeres i arbres i del desbrossament de la vegetació.

 

Les pistes, molt demandades pels veïns, s'han construït amb una base d'aglomerat asfàltic, un material que proporciona més durabilitat que el formigó i una major flexibilitat. A més, evita les juntes de dilatació. La pista és multiesport i compta amb porteries i cistelles.

 

El regidor d'Esports, José Ramón Uclés, ha expressat: «espere que aquestes pistes poliesportives siguen compartides i utilitzades per a l'ús i gaudiment dels veïns i visitants de la Cala. No hem creat només una zona esportiva, sinó un entorn o lloc d'esplai tant per a adults com per als més xicotets».

Totes les imatges

Notícia publicada el 24 de Juliol de 2017