La Regidoria de Cultura convoca el concurs de contes 'Ciudad Villajoiosa', després d'una aturada de sis anys

L'Ajuntament de la Vila Joiosa presenta les bases per a la XLI edició d'aquest concurs i hi ha de termini fins el 28 de setembre per participar en el certamen

  

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa posa de nou en marxa una nova edició del concurs de contes «Ciudad Villajoiosa», després de 6 anys sense ser convocat. Les bases d'aquesta XLI edició acaben de fer-se públiques i s'obre així el termini per participar en el concurs; s’estableix com a data límit per a la recepció dels treballs el dia 28 de setembre.

 

Aquest certamen va dirigit a escriptors majors de 18 anys de qualsevol procedència i, cada autor pot presentar un màxim de 5 obres al concurs. Les obres han de ser originals i inèdites i la temàtica dels contes és totalment lliure.

 

El concurs està dotat amb premi de 3.000 €, dividit en un primer guardó de 2.000 € i un accèssit de 1.000 €. El jurat, emetrà el veredicte el mes de desembre.

 

Tots els participants hauran de presentar els seus escrits, per quintuplicat i acompanyat de plica, al Departament de Cultura de la Vila Joiosa, (c/ Major, núm. 14, CP 03570), o enviar un correu electrònic a certamenes.cultura@villajoyosa.com.

 

La regidora de Cultura, M. Ángeles Gualde, ha manifestat que «estem molt contents per haver recuperat aquest concurs, que havia estat als llimbs des de l'any 2011. Es tracta d'una cita literària que s'havia ja convertit en una tradició, després de 40 edicions. Calia tornar a convocar el concurs i fer possible que vells i nous escriptors nodrisquen el panorama cultural de la Vila Joiosa. Per això, m'agradaria animar tothom a participar i gaudir de nou de la convocatòria».

Notícia publicada el 02 d’Agost de 2017