El Departament d'Esports obre el termini per presentar candidatures als premis de la V Gala de l’Esport 2017 de la Vila Joiosa

Els atletes locals que competeixen en clubs d'altres ciutats també poden optar al millor atleta i promesa sub-18 en la categoria masculina i femenina

  

L'Ajuntament de Vila Joiosa obri el termini de presentació de candidatures als premis de la V Gala de l'Esport 2017 de la Vila Joiosa. L'esdeveniment tindrà lloc el 8 de setembre, al Teatre Auditori de la Vila, a partir de les 20.30 hores.

 

Com en altres edicions, es concedirà el millor esportista individual en categories masculines i femenines, així com el millor club i millor equip.

 

En l'edició d'aquest any, la primera opció del 2016 és obrir la convocatòria d'atletes de Vila Joiosa que pertanyen o competeixen en clubs esportius d'altres ciutats. Fins ara, les persones interessades podien presentar-se a les categories de millor esportista masculí i millor esportista femenina, enviar el seu currículum esportiu i destacar en aquest els mèrits aconseguits en aquest últim any. Com a novetat, aquest any també es pot optar a un nou premi: promesa sub-18, també en categoria masculina i femenina.

 

Les candidatures s'han de presentar, abans del 25 d'agost, en la Regidoria d'Esports, situada al Poliesportiu Marta Baldó, en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres; o enviant la documentació per correu electrònic a deportes@villajoyosa.com.

 

Per obtenir més informació sobre les candidatures, els atletes interessats poden passar pe la regidoria esmentada, trucar al telèfon 966 508 460 en el mateix horari o en el correu electrònic anterior.

 

El regidor d'Esports, José Ramon Uclés, ha encoratjat «tots els atletes locals a presentar-se i participar en un esdeveniment com aquest, on l'esport de la Vila Joiosa ha d'estar ben representat». Uclés ha afegit que «la Gala de l’Esport no seria possible sense la participació i la col·laboració de tots els clubs i tots els atletes locals. Estem molt orgullosos dels seus èxits i del treball realitzat al llarg d'aquest any i aquest esdeveniment és una manera de mostrar-los la gratitud i el reconeixement de la seua ciutat per l'esforç realitzat».

Totes les imatges

Notícia publicada el 09 d’Agost de 2017