El Paradís es prepara per a celebrar les tradicionals festes en honor a la Mare de Déu de l'Assumpció

  

El barri del Paradís de la Vila Joiosa es prepara un any més per a celebrar les tradicionals festes en honor a la Mare de Déu de l'Assumpció. Aquestes celebracions, que compten amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, començaran el pròxim diumenge dia 13 d'agost i s'allargaran fins el dimarts dia 15.

 

La programació serà la següent:

 

Diumenge dia 13, a les 19 hores comencen les festes amb el partit de futbol tradicional entre els veïns del barri i visitants, seguit d'un ball de disfresses i una discomòbil, a les 22 hores.

 

El dilluns dia 14, comença la festa al so dels coets que anuncien la primera despertà dels veïns del barri. De 12 a 13 hores es podrà gaudir de la festa de l'escuma i de 16 a 19 hores continua la festa per als més petits, que podran divertir-se amb els diferents inflables aquàtics.

 

A les 20.30 hores, missa solemne en honor de la Mare de Déu de l'Assumpció i entrada la nit, a les 22 hores, tindrà lloc la graellada andalusa, en la qual se serviran pinxos pel preu d'1 €, acompanyats de sangria a mans del «Cata». A continuació, se celebrarà una rifa en la qual poder guanyar una tauleta tàctil (tablet) i, per seguir amb la festa, a les 23.30 hores, discomòbil a càrrec de Dj Eugenio.

 

Les festes continuaran el dimarts 15 d'agost, de nou, amb la segona despertà de coets. A les 12 hores, tindrà lloc una cercavila pel barri oberta a totes aquelles persones que vulguen participar. A l'hora de dinar, a les 14 h, la Comissió de Festes del barri oferirà plats de paella per a tot el que vulga degustar-la. La celebració continua a les 17.30 hores amb l'arribada d'una cuba d'aigua per a refrescar-se de la calor.

 

A les 21 hores, tindrà lloc la processó en honor a la Mare de Déu de l'Assumpció i seguidament, a les 23 hores, xocolatada popular amb magdalenes a càrrec de Magdalenas Lozano. El punt final d'aquesta celebració es donarà a la mitjanit amb un castell de focs artificials.

 

La regidora de Festes, Marta Sellés, ha comentat que «voldria agrair a la Comissió de Festes el seu treball i dedicació durant tot l'any per fer possibles aquestes festes cada estiu. Alhora, voldria aprofitar per convidar tots els vilers i visitants a gaudir d'aquesta celebració que, entre altres coses, destaca per la seua proximitat i familiaritat entre els veïns del municipi».

 

Per la seua banda, la Comissió de Festes demana els veïns que, durant aquests 3 dies, no aparquen els vehicles a la zona reservada per als actes de les festes.

Notícia publicada el 09 d’Agost de 2017