La Junta de Confraries de Setmana Santa de la Vila presenta el cartell en l'any del seu 25 aniversari

  

La Junta de Confraries de Setmana Santa de la Vila Joiosa va presentar ahir el cartell anunciador de la Setmana de passió d'aquest any. A l'acte van assistir la regidora de Festes, Marta Sellés; la nova presidenta de la Junta de Confraries, Mariana Mingot; Salvador Beltrán, pregoner; Miguel Cano, consiliari; Encarna Climent, comptadora, José Tomás Esquerdo, vicesecretari i Asun Lloret, secretària.

 

El cartell, realitzat a partir d'una fotografia de M. Dolores Nogueroles, representa els xiulaors característics del Diumenge de Resurrecció sota una ombra que simbolitza la passió, ja que té forma de creu.

 

La quaresma s'iniciarà aquest dimecres, dimecres de cendra, i amb aquesta començaran els diversos actes de Setmana Santa. Aquest any, amb motiu del 25 aniversari, se celebraran actes especials com és un cinefòrum infantil i la representació dels miracles de Sant Vicent Ferrer interpretats per xiquets. La Junta de Confraries ha elaborat un llibre commemoratiu del 25 aniversari que es presentarà el pròxim 17 de març durant la representació teatral de la Passió, que tindrà lloc al Teatre Auditori a les 20.00 hores.

 

«Voldria donar l'enhorabona a la nova Junta Directiva de Junta de Confraries de Setmana Santa i, especialment, a la presidenta Mariana per assumir aquesta responsabilitat i pel gran treball que estan fent per posar en valor la nostra Setmana Santa» ha comentat Marta Sellés, regidora de Festes.

Notícia publicada el 13 de Febrer de 2018