La 'II Pujada al Port de Tudons' tindrà la base a la Vila Joiosa

Aquesta prova, que pertany al Campionat de la Comunitat Valenciana de Pujades de Muntanya, se celebrarà els dies 6 i 7 d'abril

  

La Vila Joiosa acollirà el 6 i 7 d'abril la 'II Pujada al Port de Tudons', prova automobilística que forma part del Campionat de la Comunitat Valenciana de Pujades de Muntanya 2018. És el segon any que s'organitza aquesta competició.

 

La pujada a Tudons tindrà com a base la Vila Joiosa; la zona del Mercat ambulant serà el lloc on es concentren els cotxes per fer les verificacions i la presortida divendres 6. A més, en aquest mateix lloc s'instal·larà el pòdium per al lliurament de trofeus.

 

La prova tindrà un recorregut d'entre 5 i 7 quilòmetres que està ultimant l'organització i serà una pujada des de Sella fins a la base de l'Aitana. Aquesta pujada és única a la Comunitat Valenciana i s'espera que, en uns anys, puga formar part del Campionat Nacional.

 

A la presentació de la prova van assistir l'alcalde, Andreu Verdú; la regidora de Turisme, Marta Sellés; el regidor de Seguretat, Jaume Ramis; el president del Club Automòbil Santa Marta, José Llinares, i el pilot Miguel Fuster. Fuster, que forma part de l'organització, va comentar la importància de l'automobilisme a la Vila Joiosa i la Marina Baixa. «L'afició a aquest esport és molt gran i per això era necessari tenir una prova com aquesta, que estem segurs en no massa temps s'integrarà en el nacional».

 

La 'II Pujada al Port de Tudons' compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vila Joiosa i l'Ajuntament de Sella.

Totes les imatges

Notícia publicada el 08 de Març de 2018