La Vila potenciarà el turisme esportiu amb un camp de golf, dos camps de futbol per a entrenament professional i un hotel de quatre estrelles

Es troba en exposició pública el conveni per a la realització d'aquest projecte

  

La Vila Joiosa s'unirà al turisme de golf amb la construcció d'un camp de 9 forats que completa el de Finestrat, per fer que el futur camp de golf Puig Campana siga un camp complet amb 18 forats. Així ho han anunciat aquest matí l'alcalde de la localitat, Andreu Verdú, i el president de la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana, Andrés Torrubia, que signaran un conveni de col·laboració que actualment es troba en fase d'informació pública.

 

El conveni, una vegada finalitzat el termini d'exposició pública, el subscriurà la mercantil Los Almendros de Alicante, i en aquest es fa constar que el lloc per construir aquest complex és el sector de l’Almiserà, una actuació que es va planificar el 2005 i que després de 13 anys es reprén amb un projecte millorat amb l'objectiu de crear ocupació i potenciar el turisme a la localitat.

 

«L'any 2005 es va aprovar a la Vila un pla parcial que permetia la construcció d'un camp de golf a la Vila. Han passat 13 anys des d'aquell moment i han estat moltes les circumstàncies que van impedir que aquest projecte tirara endavant. La voluntat de l'Equip de Govern que dirigisc sempre ha estat la de crear prosperitat a la Vila, apostar per un turisme de qualitat i per la creació d'ocupació. Per això establim converses per reprendre aquest projecte de manera que fóra beneficiós per a la localitat i fer que no només es construisca el camp de golf, sinó també un hotel i els camps de futbol que completen l'oferta i ens posicionen com a destinació turística esportiva» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la localitat.

 

Aquest projecte contempla la construcció de 9 forats per completar el camp de golf de Finestrat, un hotel de quatre estrelles i dos camps de futbol professionals. «A més dels amants del golf, aquest projecte atraurà altres esportistes, ja que la construcció de dos camps de futbol potenciarà que equips realitzen a la Vila Joiosa concentracions i entrenaments especials» ha comentat Andrés Torrubia.

 

Tal com ha explicat el president de la Federació de Golf: «la Conselleria de Turisme de la Comunitat Valenciana havia assenyalat i aconsellat aquesta zona com a perfecta per a la potenciació de l'esport del golf». A més, s'ha recalcat la importància que té una oferta esportiva com la que s'oferirà a la Vila Joiosa per desestacionalitzar el turisme.

 

«El camp de golf serà una realitat prompte i portarà prosperitat, ja que el turisme de golf es troba ara mateix en auge amb més de 7.500 llocs de treball. A més, aquest projecte s'ha realitzat amb un interès mediambiental especial i s'integrarà perfectament en l'entorn, es plantaran espècies autòctones i s'utilitzarà aigua de reg procedent d'aigües reciclades de les depurades de la Vila i Benidorm, com s’ha informat a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, que ha donat la conformitat al projecte» ha conclòs Andreu Verdú.

Notícia publicada el 13 de Març de 2018