Més de 200 ballarins participen a la 'Artes Escénicas National IDO Competition' a la Vila Joiosa

El conjunt local Ballet Bleue obté el segon premi d'aquest campionat nacional

  

Més de 200 ballarins han participat aquest cap de setmana a la «Artes Escénicas National IDO Competition», certamen d'àmbit nacional que es va desenvolupar el dissabte 15 d'abril al Teatre Auditori de la Vila Joiosa amb una assistència de més de 700 persones.

 

Aquest certamen important de dansa nacional es desenvolupa en set disciplines: ballet, contemporani, jazz, showdance, acrobatic dance, producció i fusió. Cada disciplina té els seus propis guanyadors i se seleccionen guanyadors absoluts. L'Acadèmia M. José Moya de Benidorm ha estat la que ha obtingut aquest premi després d'haver participat en la disciplina de contemporani. El segon premi va ser per a Ballet Bleue de la Vila Joiosa amb l’actuació de fusió, i el tercer per Positive dance, d'Alcoi.

 

El jurat estava format per ballarins i coreògrafs internacionals. Després d'aquest campionat el següent és l'internacional, per al qual l'organització haurà de decidir quina disciplina és la que representarà Espanya.

 

El Ballet Bleue de la Vila Joiosa ha finalitzat aquest campionat nacional amb grans triomfs: un segon lloc en la classificació absoluta, un segon lloc en fusió i un segon i tercer lloc en producció. Les 77 persones que formen aquest grup de ball han format part de les coreografies i han obtingut algun guardó.

 

«Voldria agrair la International Dance Organization que escollira la Vila Joiosa per aquesta important competició de dansa i a Toñi Rodriguez de Ballet Bleue per a l'organització. A més, voldria felicitar tots els components del Ballet Bleue per la magnífica actuació i els premis obtinguts» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

Totes les imatges

Notícia publicada el 16 d’Abril de 2018