La ‘Mostra de Vi’ es trasllada al barri antic

  

La 14a Mostra del Vi de la Vila Joiosa se celebrarà divendres que ve 25 de maig amb la novetat que enguany no se situarà en el mercat central, sinó en el barri antic, més concretament a la plaça de l'Església, perquè el Mercat s'ha quedat xicotet davant la gran afluència de persones registrades la passada edició.

 

La Mostra de Vi comptarà amb la col·laboració en l'organització de Bodegas Fincal i, com en edicions anteriors, participaran els llocs del Mercat que elaboraran les seues tapes, com ara Peixos Laumar, Ca Barto, A Taula per a emportar, Forn d’Aznar i Fruiteria Riuaes. A més, de Vinos Handeland, Zerca Old Town i la Placeta. El preu serà el mateix d'altres anys, 10 euros.

 

L'esdeveniment començarà a les 20.00 hores i estarà amenitzat per l'orquestra La Gran Babylon. Una altra de les novetats d'enguany és que durant la mostra es presentaran els plats principals i menús de la 18a Mostra de Cuina Marinera, que se celebrarà el mes de juny. Les persones assistents a la Mostra de Vi entraran en un sorteig de quatre menús per a la Mostra de Cuina Marinera.

 

«L'èxit de les passades edicions ens ha portat a pensar en una nova ubicació per a la Mostra de Vi; el barri antic ens sembla un lloc perfecte per la seua ubicació i una manera més de donar vida a la zona. A més, enguany, per introduir la presentació de la Mostra de Cuina Marinera, aquest acte ens serveix com a promoció del nostre esdeveniment gastronòmic per excel·lència» ha comentat Marta Sellés, regidora de Foment Econòmic.

Notícia publicada el 16 de Maig de 2018