La Vila Joiosa adquireix una nova ambulància per al transport sanitari

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha adquirit una nova ambulància amb la finalitat de millorar i actualitzar el servei de transport sanitari. Una prestació que a més del transport derivat d'urgències, s'encarregarà de cobrir necessitats en casos com a situacions especials d'emergència, casos de prevenció terrestre que requerisquen atenció soci-sanitària i a més brindar assistència a persones amb mobilitat reduïda o dificultats en la mobilitat.
 
Aquest servei, que comptarà amb dos tècnics de transport sanitari, dos conductors i un coordinador responsable, pretén també realitzar activitats de formació, en les quals col·laborarà conjuntament amb la Regidoria de Sanitat. 
 
Les accions formatives es basaran principalment en els primers auxilis i estaran dirigides a personal de centres escolars i voluntaris de Protecció Civil, a més d'una formació per a l'ús de desfibril·ladors en els centres on se situen.
 
El servei col·laborarà amb el Consistori en les ocasions que es necessite done suport soci-sanitari, ja siga al costat del Servei de Vigilància, Salvament i Socorrisme, com amb el Centre de Dia i el Centre Municipal d'Assistència Hospital Asil, per al transport d'usuaris. També es donarà suport en ocasió de les Festes en honor a Santa Marta, durant les desfilades que tinguen lloc i els actes de les festes en els quals s'empre pólvora.
 
“Un servei tan important com és el de transport sanitari ha de comptar amb uns mitjans actualitzats i uns recursos fiables, de manera que aquest nou vehicle aportarà al servei una gran eficàcia en les labors diàries” ha conclòs Joan Lloret, regidor de Sanitat.
 

Totes les imatges

Notícia publicada el 05 de Juliol de 2018