La Platja Centre de la Vila acull aquest cap de setmana dos esdeveniments esportius

  

La Platja Centre de la Vila Joiosa acollirà diumenge que ve 15 de juliol dos importants esdeveniments esportius: la tercera edició de la travessia nadant i carrera per l'arena. Amb aquestes activitats es busca acostar l'esport a un dels llocs més emblemàtics de la localitat. 
 
La carrera per l'arena es durà a terme el diumenge 15 a les 08.00 hores, i el seu recorregut serà de 5km al llarg de tota la platja, els esportistes eixiran des de la zona del Club Nàutic de la Vila Joiosa i  finalitzaran en el mateix punt després d'un recorregut per tota la costa. La carrera està oberta a totes edats. 
 
La travessia nadant començarà les 09.00 hores i comptarà amb dues modalitats, en la normal la travessia serà de 2.000 metres, mentre que en la modalitat infantil el recorregut nadant serà de 500 metres. La inscripció finalitza el 12 de juliol, per a més informació: www.grupobrotons.com. 
 
“El fet d'acollir aquest tipus d'esdeveniments en llocs tan característics com el són les nostres platges demostra el nostre compromís amb l'esport, acostant a la gent que ho practica als llocs més bonics del nostre municipi” ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports.
 

Totes les imatges

Notícia publicada el 11 de Juliol de 2018