La Vila aprova l'execució del nou passeig marítim de la Cala

  

La Junta de Govern de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha aprovat l'execució de les obres que dotaran al municipi d'un nou passeig marítim en la zona de la Cala.
 
Aquest projecte està dotat amb un pressupost de 538.041 euros que aniran destinats a la construcció del passeig marítim, així com a la repavimentació de la zona d'aparcament existent i la seua reordenació. A més, amb aquesta inversió es pretén la urbanització integral d'aquesta àrea de la Vila Joiosa. 
 
 “En uns mesos gaudirem d'un nou passeig marítim en La Cala, i podrem donar resposta a aquesta actuació àmpliament demanda pels veí de la zona, a més amb aquestes obres es millorarà la zona per als vianants d'aquesta àrea de la Vila” ha afirmat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.
 
Per la seua part, el regidor d'Urbanisme de la Vila, Jaime Ramis ha destacat que “per a aquestes obres ens hem enfocat en la qualitat i durabilitat tant els materials de construcció com d'aquelles peces de mobiliari. Això suposarà una millora estètica, l'augment de l'accessibilitat i una major seguretat viària”. 
 
El projecte contempla que el passeig tinga una amplària mitjana de cinc metres destinat a ús exclusiu per als vianants, des de la zona ja existent fins aproximadament la zona del restaurant Modest,  a més es realitzarà amb un acabat de pedra natural granítica i es col·locaran bancs i papereres. 
 
Unes altres de les obres contemplades suposen la pavimentació de la zona d'aparcament amb la seua respectiva senyalització vertical i horitzontal, així com una nova distribució de les places d'aparcament. 
 

Notícia publicada el 09 d’Agost de 2018