El concurs gastronòmic de tallarines amb melva se celebrarà enguany en ‘La senyoreta de l’Hort’

  

La Regidoria de Foment Econòmic i l'Associació Vila Vella han organitzat la segona edició del nou esdeveniment gastronòmic que va estrenar la ciutat l'any passat, el ‘Concurs Gastronòmic de tallarins amb melva fresca’. 
 
Aquesta segona edició, que se celebrarà el dissabte 15 de setembre, es traslladarà a la ‘Finca de la senyoreta de l’Hort’ a la Platja Centre. El concurs gastronòmic començarà a les 12.30 hores i tot el que desitge participar elaborant un dels plats més tradicionals de la localitat com són les tallarines amb melva fresca haurà d'inscriure's abans en l'oficina de Turisme.
 
Durant la jornada, que serà tot un esdeveniment lúdic, hi haurà música, animació i un mercat tradicional d'11 a 20 hores. A les 21 hores hi ha prevista un sopar de *sobaquillo. Un dia per a la convivència veïnal i potenciar la gastronomia local. 
 
“Després de l'èxit del passat any, continuem amb aquest nou esdeveniment gastronòmic que es configura com una jornada d'unió entre els vilers i d'impuls a la nostra gastronomia més tradicional amb un dels nostres plats més típics” ha comentat Marta Sellés, regidora de Comerç i Turisme.
 

Notícia publicada el 06 de Setembre de 2018