La Vila Joiosa instal·la dos punts de recàrrega de cotxes elèctrics

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat, han instal·lat dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a les portes del seu centre de salut, situat al carrer Carles Llorca i Baus.
 
"L'estreta col·laboració i el bon enteniment han fet possible que puguem disposar de dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, els primers de la nostra localitat. El punt A serà d'ús exclusiu per a la flota de cotxes elèctrics de la Conselleria, cotxes utilitzats per a donar un millor servei i unes millors ajudes als nostres veïns, i el punt B serà de lliure accés gratuït baix reserva en l'aplicació mòbil lligada a aquest servei" ha comentat Pascal Amic, regidor de Patrimoni.
 
"El medi ambient sempre ha estat entre les prioritats d'aquest Ajuntament i gràcies a aquest punt contribuïm a potenciar l'ús d'un vehicle menys contaminant i que redueix les emissions de CO2. Un nou servei per als nostres ciutadans fruit de la sintonia amb altres administracions, que mostra la millora contínua del nostre municipi” ha afegit Andreu Verdú , alcalde de la Vila Joiosa.
 
L'empresa Charge and Parking, d'origen valencià, ha sigut l'encarregada d'escometre els treballs d'instal·lació i posada en marxa, a més són ells mateixos els desenvolupadors de l'APP per a telèfons mòbils que permetrà als usuaris reservar l'ús del punt de recàrrega de forma gratuïta. L'aplicació que controlarà el punt de recàrrega és Chargeandparking. 
 

Totes les imatges

Notícia publicada el 10 de Setembre de 2018