Un grup de voluntaris netejarà el riu Amadòrio

  

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, que dirigeix Pedro Alemany, col·labora en el «Dia de les Accions Ambientals», una activitat organitzada per la Fundació Limne i Decathlon amb l'objectiu de netejar el riu Amadòrio i conscienciar la població del respecte al medi ambient.

 

La desembocadura del Amadòrio és el lloc triat per a realitzar aquesta activitat de conscienciació que té com a fi la mobilització ciutadana quant a la conservació dels rius i la neteja dels entorns naturals. L'activitat consistirà en una neteja de residus del riu i una inspecció de la qualitat d'aquest, sobre la base d'indicadors químics i biològics.

 

«Col·laborem en aquesta acció que, no solament serveix per a netejar i conservar un espai natural tan important com és la desembocadura del Amadòrio, sinó per a conscienciar la ciutadania de la importància de respectar el medi ambient, de no generar residus i de netejar quan s'embruten els entorns naturals. Voldria agrair la Fundació Limne que un any més haja vingut a la Vila i continue treballant per conservar els nostres rius i anime tota la ciutadania vileras a participar-hi» ha comentat Pedro Alemany, regidor de Medi Ambient.

 

L'activitat, oberta a la participació de tota la ciutadania, té un marcat caràcter lúdic i didàctic, ja que, a més de pretendre millorar els espais fluvials en els quals s'actue, farà incís en els mitjans que existeixen hui dia per a gestionar els residus.

 

Totes les persones que desitgen unir-se a aquesta activitat, compromesa i solidària amb el medi ambient, hauran d'acudir el dia 16 de setembre, a les 10 hores, a la desembocadura del riu Amadòrio des d'on s'accedirà al punt d'actuació. L'organització, amb ànim de proveir tot el material necessari, prega la inscripció prèvia escrivint a participa@limne.org o telefonant al 635 475 706.

 

Notícia publicada el 12 de Setembre de 2018