Vilamuseu llança el seu programa educatiu per al curs 2018/2019

  

Vilamuseu ha llançat, un any més, el seu programa educatiu per al curs acadèmic que inclou activitats des d'educació infantil fins a batxillerat. Els objectius del programa són donar a conéixer el ric patrimoni cultural del municipi.

 

Aquest curs s'han preparat activitats, com en anteriors edicions, en l'exposició temporal «Tresors de la Vila Joiosa» i a la Casa Museu la Barbera dels Aragonés. La novetat per a aquest curs són les activitats en l'exposició «Esclavxs de la bellesa. Vestit i ornament personal en l'antiguitat». Aquesta mostra aprofundeix en el concepte d'imatge personal que tenien en l'antiguitat, els productes cosmètics que utilitzaven, com es vestien i com era la cura del cos en diferents cultures de la Mediterrània, com són els fenicis, els grecs, els ibers i els romans.

 

Les activitats han sigut dissenyades per cicles educatius ateses les característiques concretes de l'etapa. Per a educació infantil es proposen activitats molt sensorials, en primària s'aposta pel joc en equip i el descobriment d'enigmes i en secundària s'aprofundeix en conceptes relacionats amb la construcció social de la bellesa, l'autoestima i l'autoconcepte i la imatge en les xarxes socials.

 

Els centres educatius poden reservar en els telèfons: 966508356 / 628993175 o per correu electrònic a vilakids@villajoyosa.com. El calendari d'activitats comprén des de l'1 d'octubre 2018 al 20 de juny de 2019 en horari de 10.00 hores a 15.00 hores de dimarts a divendres.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 12 de Setembre de 2018