La Vila Joiosa posa en marxa les reunions formatives de la Mesa Intersectorial del Pla de Salut municipal

La formació s'ha repartit en tres sessions durant els dies 12, 19 i 26 de setembre en el centre social Llar del Pensionista.

  

La Vila Joiosa ha représ les activitats formatives per a les representants de la mesa sectorial del Pla de Salut del municipi dins la Xarxa Salut. El projecte té com a objectiu la identificació i priorització de les necessitats de salut en l'entorn local.

 

La primera jornada del Pla de Salut va instaurar que 10 membres de la mesa obtindrien formació específica per part de la Conselleria de Sanitat gràcies a una subvenció. Aquesta formació s'ha repartit en tres sessions durant els dies 12, 19 i 26 de setembre en el centre social Llar del Pensionista.

 

«És important formar les persones participants d'aquest projecte amb la finalitat de posar en marxa les accions corresponents, en l'àmbit de la salut, que ajuden la ciutadania a tindre consciència respecte de la salut comunitària», ha afirmat José Ramón Uclés, regidor de Benestar Social.

 

La primera sessió formativa va tindre lloc el passat 12 de setembre sota la temàtica «Explorant les nostres riqueses en salut: la festa dels actius per a la salut. Què hem fet en el nostre municipi fins ara en relació amb la salut?», a càrrec de Teresa Revilla i Isabel Sáez.

 

Les sessions següents estan previstes per als dies 19 i 26 de setembre i tractaran «L'anàlisi participativa de situació de salut: una oportunitat per a identificar desigualtats en salut« i «El mapa d'actius per a la salut: una oportunitat per a coproduir salut», respectivament, i s'impartiran a càrrec de Javier Ferrer.

 

Notícia publicada el 14 de Setembre de 2018