S'inicien les obres de renovació de la Xarxa de proveïment als carrers Polop i Relleu

  

Les tasques de renovació de la Xarxa de proveïment als carrers Polop i Relleu començaran la setmana vinent i tindran una durada d'aproximadament dos mesos. Aquesta actuació, encarregada per l'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria d'Aigües, la realitzarà l'empresa concessionària Hidraqua.

 

Aquest matí ha tingut lloc l'acte de replanteig i autorització de l'inici d'obres amb la presència de l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, el cap d'Urbanisme, Alberto Aguilera, i persones responsables de la concessionària Hidraqua. 

 

«L'actuació en aquesta zona era molt és necessària, ja que l'antiguitat i la qualitat dels materials de la xarxa actual estan ocasionant avaries importants. Continuem amb el pla de renovació d'instal·lacions al costat d’Hidraqua perquè els nostres veïns tinguen els millors serveis» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

 

L'actuació instal·larà 320 metres de canonada de fosa dúctil, tres boques d'aigua contra incendi, nou vàlvules de comporta i es renovaran les escomeses dels domicilis. Aquesta obra millorarà les condicions de pressió, cabal, salubritat del subministrament i també millorarà la seguretat quant a la reglamentació contra incendis. A més, s'ampliaran les voreres a dos metres per a facilitar el pas, es renovarà el paviment, s'eliminaran les barreres arquitectòniques i es disposarà de senyalització.

 

L'obra té un cost de 129.248, 72 euros, que seran finançats pel fons de renovació d’Hidraqua

 

Notícia publicada el 14 de Setembre de 2018