La Vila Joiosa recull més de 200 propostes ciutadanes per al Pressupost Participatiu 2018

  

Més de 200 propostes vàlides ha rebut la Regidoria de Participació Ciutadana de la Vila Joiosa per al seu Pressupost Participatiu 2018. Aquest pressupost compta amb un nou Reglament que va ser elaborat per un grup motor amb l'objectiu de regular les propostes  i concretar des d'on realitzar-les, a les assemblees, la temàtica, o el sistema de votació.

 

Les propostes es van presentar des del 24 de setembre al 7 d'octubre per correu electrònic o presencial, depositant-les en les urnes disponibles en diferents edificis municipals. De totes les propostes recollides, el grup motor va establir que n’eren vàlides 216.

 

El pas següent serà votar quines d'aquestes propostes podran materialitzar-se dins el Pressupost Participatiu. Per a això s'han organitzat assemblees ciutadanes que tindran lloc el dilluns 15 d'octubre, el dijous 18 d'octubre i el dimecres 24 d'octubre, totes aquestes a les 19.30 en el Museu de la Barbera.

 

La primera assemblea tractarà d’infraestructures, serveis, urbanisme, manteniment i medi ambient; la segona serà sobre les propostes d'educació, cultura, joventut, igualtat, participació ciutadana i esports. L'última assemblea versarà sobre persones grans, serveis socials, festes, serveis a la ciutadania i turisme.

 

Per a poder votar en aquestes assemblees serà necessari ser resident a la Vila Joiosa i acreditar-ho mitjançant la presentació del DNI o el volant d'empadronament.

 

«Estem molt orgullosos del bon acolliment que ha tingut la convocatòria del Pressupost Participatiu. S'han rebut propostes molt interessants de diversos àmbits i estic segura que en les assemblees podrem decidir quines encaixen més en aquest pressupost. No totes podran tirar endavant, però les que no prosperen per aquesta via les traslladaré a l'Equip de Govern per a poder estudiar-les» ha comentat Pilar Baigorri, regidora de Participació Ciutadana.

Totes les imatges

Notícia publicada el 10 d’Octubre de 2018