La Cala de la Vila celebra les festes en honor a Sant Judes Tadeu

  

El veïnat de la Cala de la Vila Joiosa ha preparat un ampli programa d'activitats per a celebrar les festes en honor a Sant Judes Tadeu, que tindran lloc entre demà, 12 d'octubre, i el dissabte, 13 d'octubre; i compten amb l'organització de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, la Comissió de Festes L'Aguilló, la Confraria Pescadors de la Vila Joiosa i l'Autoescuela Tellado.

 

La programació  d'activitats per a aquesta festivitat donarà començament demà a les 12.00 hores amb una gimcana de motocicletes, patrocinada per l'Autoescuela Tellado, en l'avinguda Rosa dels Vents. La prova té un cost de cinc euros i les inscripcions es poden realitzar en la seu de l'autoescola. A continuació, a les 13.00 hores es fregirà peix de la badia de la Vila, oferit per la Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa. A partir de les 19.00 hores, la Cala acull un concurs de karaoke amb l'artista Lucía.

 

Les activitats continuen el dissabte a les 11.00 amb tallers d'animació per a xiquets en l'avinguda Rosa dels Vents. A les 13.00 hores tindrà lloc, en la mateixa avinguda, la missa de campanya oficiada pel frare David, de la parròquia Nuestra Señora del Carmen. En aquesta, s'iniciarà el tradicional concurs de paelles amenitzat per la xaranga ‘Xirimingo’. La inscripció al concurs compta amb places limitades i té un cost de 35 euros.

 

La resta d'actes continuen durant la vesprada, amb una xocolatada popular a les 18.00 hores. Seguidament, es reprendrà el concurs de karaoke a les 19.00 hores amb una sessió de discoteca. A les 23.00 hores, i com a colofó a les festes, es dispararà un castell de focs artificials.  

Notícia publicada el 11 d’Octubre de 2018