Les platges de la Vila Joiosa conserven les seues cinc banderes blaves

La Vila és el municipi més guardonat de la Marina Baixa amb banderes a les platges Varador, Centre, la Caleta, Bol-Nou i Paradís

  

Les platges de la Vila Joiosa tornaran a tindre aquest estiu les seues cinc banderes blaves. L'atorgament d'aquest distintiu, per part de la Fundació d'Educació Ambiental (FEE), a les platges Varador, Centre, la Caleta, Bol-Nou i Paradís erigeixen la Vila com el municipi més guardonat de la comarca.

 

Aquests guardons blaus exalten la màxima qualitat d'aquests espais, els quals, a través d'una anàlisi de les aigües, de la platja i dels serveis que s'ofereixen, obtenen un reconeixement d’àmbit internacional.

 

La conservació de les cinc banderes en el municipi “és fruit de l'esforç i del treball que des de l'Equip de Govern s'ha dut a terme per a aconseguir que les nostres platges tinguen el màxim nombre de banderes onejant en les seues costes”, ha ressaltat la regidora de Turisme, Marta Sellés.

 

Per part seua, l'alcalde de la localitat, Andreu Verdú, ha recalcat la tasca que “realitzen l'Administració local i els serveis municipals per aconseguir que les platges de la Vila lluïsquen aquest tan reconegut guardó, perquè al llarg de la legislatura hem aconseguit que el nombre de banderes augmente i passe de tres a cinc en 2016 i mantenir-les al llarg d'aquest període”.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 08 de Maig de 2019