La Regidoria de Joventut organitza un curs d'anglés per a tots els nivells

  

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha posat en marxa un curs d'anglés per a formar-se en aquesta llengua. El curs compta amb la certificació PTE (Pearson Test of English) i abasta els nivells A1, A2, B1, B2 i C1.

 

Les classes s'impartiran a la Casa de la Joventut, situada al carrer Fray Posidonio Mayor, 30. El curs s'impartirà entre els mesos d'octubre a juny i l’horari està encara per concretar, ja que dependrà del nombre d'alumnes inscrits, el qual ha d’arribar a un mínim de 12 persones per curs i un màxim de 15. Els participants al curs aprendran l'idioma de manera eficaç i amena, centrant-se en la comunicació i la comprensió de l'idioma, tant oralment com escrita. L'examen final es realitzarà en el mateix municipi, per a facilitar l'assistència dels alumnes.

 

“El nostre objectiu és que l'alumnat assistent al curs puga comunicar-se en un altre idioma amb fluïdesa i bona pronunciació, i que adquirisca la confiança d'utilitzar l'idioma d'una manera efectiva en els seus estudis, treballs o viatges.” assegura Aina Santamaria, edil de Joventut.

 

El curs està dirigit a persones de més de 12 anys i el seu preu és de 180 euros, el qual haurà de realitzar-se en un únic pagament. Part del curs està subvencionat per la Regidoria de Joventut de la Vila Joiosa. Les persones interessades ja poden realitzar la seua inscripció a la Casa de la Joventut.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 06 de Setembre de 2019