Avís de tancament d'instal•lacions municipals i suspensió d'activitat docent per meteorologia adversa per al divendres 13 de setembre de 2019

Facebook logo    Twitter logo

A causa de la situació d'emergència per pluges nivell roig (risc extrem) a la província d'Alacant i seguint els consells de l'Agència Estatal de Meteorologia per a situacions d'emergència per fenòmens meteorològics adversos, l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha decretat suspendre durant la jornada del divendres 13 de setembre de 2019 tota l'activitat docent en tots els nivells (Infantil, Primària, Secundària i de Formació Professional) dels centre públics de la localitat com a mesura de prevenció. Les guarderies del municipi han comunicat el tancament de les seues aules per a demà divendres. Es recorda que totes les instal·lacions esportives municipals continuaran tancades, així com el parc de la Barbera dels Aragonés, el parc Censal i la Casa de la Joventut. Continuen suspeses totes les activitats a l'aire lliure i el Servei de salvament i socorrisme en totes les platges del municipi, en les quals s'ha hissat la bandera roja i està totalment prohibit el bany.

 

Es recomana a la població extremar la precaució i romandre atents als mitjans de comunicació habituals (ràdio, televisió, xarxes socials…) davant nous avisos. Aquestes mesures poden prorrogar-se o modificar-se en funció de com avance la situació d'alerta meteorològica.

 

Recordem que davant una situació d'emergència cal telefonar al 112, telèfon d'emergències de la Comunitat Valenciana, servei públic instituït per la Generalitat.

 

 

 

Notícia publicada el 12 de Setembre de 2019