La Vila Joiosa
Castellano Valencià
Recerca:
 
Política de galetes (cookies)

Política de galetes (cookies)

Este lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a millorar l’experiència d’usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos per mitjà de la personalització d’espais publicitaris. Amb el registre en el lloc web i/o la mera navegació (amb el navegador habilitat per a acceptar galetes), l’usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s’opose, segons es detalla en esta «Política de galetes».

La nostra «Política de galetes» està subjecta a actualitzacions periòdiques. El seu propòsit és ajudar-lo a comprendre l’ús que fem de les galetes, la finalitat de les galetes utilitzades, així com les opcions que té l’usuari per a gestionar-les.

Els usuaris poden accedir a esta informació en tot moment a través de l’enllaç habilitat en el web. Així mateix, podran modificar les seues preferències sobre l’acceptació de galetes a través de les opcions del navegador..

La «Política de galetes» de l’excel·lentíssim Ajuntament de la Vila Joiosa comprén tant els dominis villajoyosa.com i villajoyosa.es, com una altra sèrie de dominis i subdominis (operatius actualment o que puguen habilitar-se en un futur) la titularitat dels quals també pertany a l’Ajuntament, per a oferir serveis semblants o complementaris als de villajoyosa.com.

Actualment, el llistat de dominis i subdominis als quals se li aplica la política de galetes és:


Dominis:

Subdominis:

Què són les galetes?

Les galetes són xicotets arxius de dades que es reben en el terminal des del lloc web visitat i s’usen per a registrar certes interaccions de la navegació en un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzats i recuperats. Estos arxius s’emmagatzemen en l’ordinador de l’usuari i contenen dades anònimes que no són perjudicials per al seu equip.

Les galetes s’utilitzen, per exemple, per a gestionar la sessió de l’usuari (reduir el nombre de vegades que ha d’incloure la seua contrasenya), millorar els serveis oferits o per a adequar els continguts d’un lloc web a les seues preferències. Les galetes poden ser de «sessió», s’esborren una vegada l’usuari abandone la pàgina web que les va generar, o «persistents», romanen en el seu ordinador fins una data determinada. Així mateix, les galetes poden ser «pròpies», gestionades pel domini a què l’usuari accedix i del que sol·licita un determinat servei, o «de tercers», enviades a l’equip d’usuari des d’un domini diferent al qual s’accedix.

Per què totes les pàgines que té l’Ajuntament de la Vila Joiosa utilitzen galetes?

L’Ajuntament de la Vila Joiosa utilitza les galetes estrictament necessàries i essencials perquè vosté utilitze els nostres llocs web, es moga lliurement i utilitze àrees segures, opcions personalitzades, etc. A més, l’Ajuntament utilitza galetes que arrepleguen dades relatives a l’anàlisi d’ús del lloc web. Estes s’utilitzen per a ajudar a millorar el servei al client i mesurar l’ús i el rendiment de la pàgina, per a optimitzar-la i personalitzar-la.

Els nostres llocs web també poden tindre enllaços de xarxes socials (com ara Facebook o Twitter). L’Ajuntament no controla les galetes utilitzades per estos llocs web externs. Per a més informació sobre les galetes de les xarxes socials o d’altres webs alienes, aconsellem revisar les polítiques de galetes corresponents.

Galetes utilitzades pel domini i subdominis.

Tipus de galetes    Significat

Tècniques

  

Les galetes tècniques són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al funcionament correcte dúun portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que oferix.

Per exemple, les que servixen per a mantindre de la sessió, gestionar el temps de resposta, rendir o validar opcions, utilitzar elements de seguretat, compartir contingut amb les xarxes socials, etc.

De personalització

  

Estes galetes permeten l’usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals del lloc web, Per exemple, definir l’idioma, la configuració regional o el tipus de navegador.

Analítiques

  

Les galetes analítiques són les utilitzades pels nostres portals web per a elaborar perfils de navegació i poder conéixer les preferències dels usuaris d’este, a fi de millorar l’oferta de productes i serveis.

Publicitàries

  

Les galetes publicitàries permeten la gestió dels espais publicitaris basant-se en criteris concrets. Per exemple la freqüència d’accés, el contingut editat, etc.

Les galetes de publicitat permeten, a través de la gestió de la publicitat, emmagatzemar informació del comportament a través de l’observació d’hàbits, estudiar els accessos i formar un perfil de preferències de l’usuari, per a oferir-li publicitat relacionada amb els interessos del seu perfil.

De sessió

  

Les galetes de sessió són les que duren el temps que l’usuari està navegant pel lloc web i s’esborren a la fi.

Persistents

  

Estes galetes queden emmagatzemades en el terminal de l’usuari per un temps més llarg i faciliten, així, el control de les preferències triades sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visite el lloc web.

Garanties i opcions sobre les galetes

Per a complir amb la legislació vigent, hem de demanar el seu permís per a gestionar galetes. Si decidix no autoritzar el tractament i ens indica la seua no-conformitat, només usaríem les galetes tècniques, ja que són les imprescindibles per a la navegació pel nostre web. En este cas, no emmagatzemaríem cap galeta. En el cas de continuar navegant pel nostre lloc web sense denegar la seua autorització implica que accepta l’ús d’estes.

Tinga en compte que, si rebutja o esborra les galetes de navegació del web de l’Ajuntament, no podrem mantindre les seues preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, el menú principal no funcionarà com cal i cada vegada que vaja a navegar pel nostre web haurem de sol·licitar-li de nou la seua autorització per a l’ús de les galetes.

Si, tot i aixÒ, decidix modificar la configuració del seu accés al lloc web, ha de saber que és possible eliminar les galetes o impedir que es registre esta informació en el seu equip en qualsevol moment, per mitjà de la modificació dels paràmetres de configuració del navegador:

Estos navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, per la qual cosa no podem garantir que s’ajusten completament a la versió del navegador; també pot ser que utilitze un altre navegador no previst en estos enllaços. Per a evitar estos desajustos, pot accedir directament des de les opcions del navegador, que es troba generalment en el menú «Opcions», en la secció de «Privacitat». Per favor, consulte l’ajuda del navegador per a més informació.

Si necessita obtindre més informació sobre la directiva de galetes, per favor consulte el Butlletí Oficial de l’Estat, publicat el passat 31 de març de 2012 (per a Espanya), on es traslladen les directives en matèria de comunicacions electrèniques. També es pot consultar la directiva en http://www.ico.gov.uk

Les dades arreplegades en les galetes s’usen en llocs web diferents de l’Ajuntament?

Com ja hem explicat, alguna de les nostres galetes s’utilitzen per a generar publicitat en xarxes de tercers o per a realitzar analítiques, per a les quals usem ferramentes externes a l’Ajuntament. Les galetes utilitzades són per al nostre ús exclusiu i, en cap cas, es comercialitza amb estes.

Resúm

Si accepta les nostres galetes ens permet millorar els llocs web per a oferir-li un accés òptim i donar-li un servei més eficaç i personalitzat.

A més, vosté pot configurar el navegador per a establir que només els llocs web de confiança, o les pàgines per les quals està navegant en este moment, puguen gestionar les galetes; açò li permet seleccionar les seues preferències.

Explicant esta política, l’Ajuntament demostra el compromís adquirit amb la legislació vigent sobre l’ús de galetes i li proporciona informació perquè vosté puga comprendre quin tipus de galetes utilitzem i per què ho fem. Amb açò, pretenem proporcionar-li transparència pel que fa a les dades tractades sobre la navegació realitzada des del seu equip en el nostre lloc web.

Esta política es revisa periòdicament per a assegurar la seua vigència; per tant, pot ser modificada. Li recomanem que visite la pàgina amb regularitat, on li informarem de qualsevol actualització sobre este tema.

 

 

 

 
   
Ajuntament de la Vila Joiosa, © 2010. Tots els drets reservats.