Activitats educatives (2016-2017)

Presentació de les activitats d' animació a la lectura i formació d'usuaris per als alumnes dels centres educatius del municipi.

  
 

 

L’art d’ensenyar és l’art d’ajudar a descobrir”. Mark Van Doren

 

Des de fa ja alguns anys treballem sobre la necessitat de replantejar la funcionalitat de la Biblioteca, més enllà de la seua tasca merament bibliogràfica, i oferir-la a tots els veïns com un centre viu, nucli actiu de participació social i d'accés cultural per als nostres ciutadans. Així, encetem el nou curs escolar en la Biblioteca Municipal de La Vila Joiosa, “Cristóbal Zaragoza”, presentant-vos amb entusiasme les activitats educatives dirigides als alumnes d’Infantil, Primària i Secundària dels centres del municipi. Enguany hem sumat a este projecte les opinions del professorat i les experiències viscudes anys arrere, amb l’objectiu d’oferir millores en la qualitat de les activitats.

Les activitats han estat plantejades i seran desenvolupades havent valorat com a eina indispensable el concepte d’aprendre a través del joc, i tenint com a eix vertebrador en cada activitat la pròpia experiència dels participants. És a dir, tots els alumnes s’endinsaran en el món de la biblioteca i aprendran el seu funcionament gaudint amb jocs, dinàmiques, contes, endevinalles, etc.

 

Les activitats són les següents:

 

A més, per a este curs acadèmic 2016-2017, posem en marxa un nou sistema “on line” per a les sol·licituds de participació. Les inscripcions les podeu realitzar al formulari que trobareu en la web de la Biblioteca. Per rebre més informació podeu escriure a: biblioteca.infantil@villajoyosa.com

 

Notícia publicada el 06 de Octubre de 2016

Font: Font Pròpia

Pot descarregar l’arxiu adjunt o veure-ho a continuació:

Volver