L' IVAM en #bibliolavila

La Generalitat dóna 60 llibres d'art a la Biblioteca Pública Municipal "Cristóbal Zaragoza"

  
 

 

La Generalitat Valenciana ha donat a la Biblioteca Municipal "Cristóbal Zaragoza" de La Vila Joiosa una col·lecció de 60 llibres d'art editats per l'IVAM. Aquesta donació suposa un increment en l'apartat d'Art de la biblioteca ja que es disposarà de títols sobre els més importants artistes del segle XX.

Les obres que ha rebut la biblioteca estan editades per l'IVAM, un dels principals museus espanyols d'art d'avantguarda, i destaquen pel seu extraordinari disseny i qualitat artística. Aquesta aportació reuneix títols dels més importants artistes internacionals del nostre temps. Entre els molts autors que inclou la donació estan Julio González un dels nostres escultors més importants de la primera meitat del segle XX, Josep Renau destacat cartellista i fotomontador, Joseph Beuys creador de les instal·lacions performances i happenings més polèmics de la segona meitat del segle, George Baselitz expressionista figuratiu de finals del XX, el surrealista Alechinsky un dels membres més destacats de l'Equip Cobra, Gerardo Roda pintor i escultor abstracte, o de Salvador Dalí, el surrealista espanyol més important.

Aquests llibres ja es troben a disposició dels lectors, enfront del mostrador d'informació, préstecs i devolucions de #bibliolavila.

 

Notícia publicada el 15 de Junio de 2017

Font: Font Pròpia

Volver