Activitats per a centres educatius

"Llegir i jugar tot és començar". Programa d'activitats d'animació a la lectura i de formació d'usuaris per a alumnes dels centres educatius de La Vila Joiosa durant el curs 2017-2018.

  
 

Amb el nou curs escolar ja començat, ha arribat el moment de presentar les nostres activitats per als centres escolars del municipi. Aquest curs 2017-2018 anem a centrar els nostres esforços en la creació de situacions de comunicació, en les quals la lectura cobre tot el seu sentit des de l'espai bibliotecari cap a l'exterior, contrarestant i compensant les desigualtats d'accés al llibre i a la informació.

Com a eines bàsiques per a aconseguir el salt qualitatiu des del saber llegir cap al voler llegir, utilitzarem estratègies lúdiques presentant el llibre com a objectiu divertit, per a descobrir i conèixer. El disseny d’estes activitats se centra en els usuaris més joves de la Biblioteca Municipal, doncs entenem com a necessari mostrar el joc com a forma natural d'aprenentatge, ja que jugant s'adquiriran actituds, valors i normes, i contribuirem al desenvolupament social i afectiu de la personalitat dels nostres xiquets i joves. Així, des d'aquesta perspectiva, observem el procés del treball d'estimulació de l'hàbit de la lectura des d'edats primerenques, implicant família, escola i Biblioteca.

Per a vincular estretament la lectura amb l'experiència vital de cada participant, hem preparat les activitats següents per curs o nivell. Si feu click sobre el títol de cada activitat, tindreu accés a la seua descripció:

 

Recordeu que les inscripcions caldrà realitzar-les al formulari que trobareu en aquest enllaç:

http://www.villajoyosa.com/sites/biblioteca/solicitud

 

 

 

Notícia publicada el 13 de Septiembre de 2017

Font: Font Pròpia

Volver