29 de Novembre de 2023

La regidoria d'Agricultura organitza un curs de fitosanitari bàsic adreçat a agricultors ¡Nova!

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració amb l'Associació de Joves Agricultors d'Alacant, ASAJA, i pretén millorar la qualificació professional a les activitats agroalimentàries.

Categoria: Agricultura.

28 de Novembre de 2023

Finalitzen les tasques de neteja forestal a la zona del pantà i la Robella per tal de prevenir incendis forestals

A més d'executar les tasques de podat i desbrossament a les àrees tallafocs, s'han condicionat els punts més abruptes de la via pecuària de la partida La Robella.

Categoria: Medi Ambient.

27 de Novembre de 2023

La regidoria dEsports organitza una gala solidària de Nadal

Les persones que assisteixen als cursos de ball i zumba que organitza l'Ajuntament de la Vila Joiosa actuaran a la gala per tal de recaptar fons per a l'associació vilera de fibromiàlgia Afibrovila.

Categoria: Esports.

27 de Novembre de 2023

Les festes de Moros i Cristians del 2024 ja tenen les imatges del cartell anunciador i de la portada de la revista

Joaquim Baldó és l'autor guanyador del disseny de la portada de la revista de festes i Patrick Morghadi el del cartell anunciador de les festes de Moros i Cristians, declarades de interés turístic internacional.

Categoria: Festes.

27 de Novembre de 2023

Milers de persones participen a les desenes d'activitats que s'organitzen a la Fira Solidària de la Vila Joiosa

L'Alcalde Marcos Zaragoza ha estat l'encarregat d'encendre l'enllumenat nadalenc davant de la façana de la casa museu de la Barbera dels Aragonès a l'acte d'inauguració dels llums de Nadal que des de llavors il·luminen el municipi.

Categoria: Benestar Social, Cultura, Festes, Comerç.

25 de Novembre de 2023

La Vila Joiosa celebra un acte institucional per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb la lectura del manifest acordat pel Consell Comarcal d'Igualtat

Milers de papallones decoren els centres educatius, edificis públics i comerços per denunciar la violència masclista dins de la iniciativa “El batec de les papallones. Temps per al canvi” promoguda per la regidoria de Benestar Social i Igualtat.

Categoria: Benestar Social, Igualtat.

22 de Novembre de 2023

La Vila Joiosa commemora el Dia Internacional de l'Eradicació de la Violència contra la Dona amb la decoració de papallones morades en centres educatius, instal·lacions públiques i comerços

Divendres es celebrarà l'acte institucional en què es llegirà el manifest pactat pel Consell Comarcal d'Igualtat al centre social Llar del Pensionista.

Categoria: Benestar Social.

22 de Novembre de 2023

La Vila Joiosa posa en marxa un servei de mediació per resoldre conflictes de manera gratuïta per a la ciutadania

Qualsevol ciutadà pot sol·licitar el servei Mediaprop com una via alternativa a la resolució judicial per resoldre qüestions de separacions matrimonials, herències, tuteles parentals, conflictes veïnals o altres assumptes.

Categoria: Benestar Social.

21 de Novembre de 2023

L'Ajuntament de la Vila Joiosa convoca un concurs d'aparadorisme nadalenc entre els comerciants del municipi

Els professionals interessats poden sol·licitar-ne la participació fins al 26 de novembre i les seues propostes seran valorades per un jurat tècnic i un jurat popular.

Categoria: Comerç.

20 de Novembre de 2023

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ofereix cursos gratuïts de formació específica d'oficis per garantir la inclusió laboral

Dependent de carnisseria i peixateria, manteniment de piscines i neteja d'instal·lacions són els cursos de formació qualificada que s'impartiran de novembre a gener al centre social Llar del Pensionista.

Categoria: Benestar Social.