Alumnat de l'IES Marcos Zaragoza presenta quatre aplicacions digitals per desenvolupar el projecte Transita sobre la mobilitat accessible a la Vila Joiosa

El projecte Transita és una iniciativa de l'Associació de Minusvàlids de la Vila Joiosa, ASMIVI, que pretén traçar recorreguts accessibles per garantir la mobilitat de les persones amb discapacitat física a la Vila Joiosa.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
Quatre aplicacions digitals han estat presentades com a possibles eines per aplicar el projecte Transita a la Vila Joiosa. Són quatre aplicacions de mobilitat accessible desenvolupades per l'alumnat del cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma de l'institut d'educació secundària Marcos Zaragoza. Entre elles, se'n seleccionarà una per posar-la en marxa al municipi de la Vila Joiosa, a fi de qualsevol persona pugui conèixer els itineraris accessibles de la localitat.
 
Aquest projecte, que contribuirà a crear un municipi més inclusiu i accessible, està promogut per l'Associació de Minusvàlids de la Vila Joiosa, Asmivi, i també hi ha col·laborat l'alumnat del cicle formatiu de grau mitjà d'Atenció a Persones en situació de Dependència de l'IES La Malladeta.
 
L'aplicació mòbil compta amb un mapa visual on els usuaris poden veure les zones per on poden transitar o no. A més, compta amb l'opció de crear incidències que posteriorment seran publicades al mapa perquè els usuaris puguen veure la zona afectada.
 
A l'acte de presentació de les propostes, van assistir divendres passat també el regidor de Ciutat Intel·ligent, Pedro Ramis, la regidora de Serveis Socials, Maite Sánchez, i la regidora d'Educació, Marisa Mingot.
 
Divendres que ve, professorat de l'IES Severo Ochoa d'Elx visitarà l'IES Marcos Zaragoza per conèixer l'aplicació digital que forma part del projecte Transita, per tal que el seu alumnat també puga desenvolupar aquest tipus d'eines digitals.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 26 de Febrer de 2024