Joventut dissenya un complet programa d'activitats per a 2017

L'agenda conté tant activitats culturals, educatives com també es realitzaran esdeveniments per fomentar l'oci local

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Joventut ha dissenyat un complet programa d'activitats per a l'any 2017, l'objectiu del qual és apropar el consistori a tots els joves de la localitat. L'agenda programada conté tan activitats culturals i educatives com uns altres esdeveniments que pretenen fomentar l'oci local.

 

Al mes de febrer es realitzarà un curs de noruec nivell A2 i un curs de signatura digital. Al març, també s'ha organitzat un viatge per esquiar i aquesta vegada els joves podran viatjar a Andorra. Al març es realitzaran unes jornades d'orientació formativa i laboral per als instituts («Orienta't 2017»), un interessant curs per a educació dels gossos titulat «Educant-te» i un taller d'iniciació al gravat i tècnica de punta seca colafraf.

 

Com a activitats per fomentar l'oci entre la joventut vilera, la Regidoria té preparada la segona edició del Last Zombie Day a l'abril. Per celebrar el Dia Internacional de la Joventut, es realitzarà a l'agost un concert de música amb grups locals. L'oferta es completa amb diversos cursos de jardineria, mecanografia, fotografia digital, cuina tradicional, Microsoft Office, decoració de pastissos nadalencs o anglès nivell A1.

 

Finalment, també la Regidoria va a organitzar tallers com el de sushi, bachata o decoració nadalenca, que es realitzaran al juliol, agost i novembre respectivament.

 

Per a la regidora de Joventut, M. de los Ángeles Gualde, «hem dissenyat un programa d'activitats per 2017 que pretén atendre totes les demandes dels joves, ja siguen culturals, educatives i d’oci. Volem des de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, i sobretot des d'aquesta Regidoria, acostar-nos als més joves i fer que aquests participen de manera activa en el dia a dia del municipi», ha conclòs Gualde.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 02 de Febrer de 2017